Jaunas iepazīšanās / 24.11.2009.

11/05/2011

24.11.2009. 19:00 – 22:00

Nebija daudz cilvēku, bet vakars bija labs. Tas lika man saprast ne cilvēku skaits padara pasākumu foršu.

Skatuviskās improvizācijas piedāvāja Krista Buša and Liene Vējiņa no Jāzepa Mediņa mūzikas skolas, vokālās nodaļas. Viņu skolotāja Agnese Bordjukova pastāstīja par to, kā studenti meklē kustību caur improvizāciju stundās. Protams, tas bieži notiek caur balsi. To arī varējām redzēt viņu piedāvātajā improvizācijas priekšnesumā.

Otrs bija Alekseja Gerasimova skatuviskās improvizācijas priekšnesums. Viņš lasīja sevis radītu tekstu par tēmu Krievu rakstnieku dīvainās sejas , paralēli radot dažādus dzejnieku tēlus. Mēs redzējām fragmentu no lasījumu cikla.

Tad skatītāji tika aicināti iejusies dalībnieku ādā un radīt improvizācijas struktūras pašiem uz vietas. Pēc pusstundas trīs improvizācijas priekšnesumi priecēja gan dalībniekus, gan skatītājus.

JAM bija īss, bet labs. Radās sajūta, ka desmitos dejotāji vēl nav beiguši dejot, bet mēs esam ierobežoti laikā, kamēr vien mums nebūs pašiem sava māja..

Lai vai kā, mēs gaidām nākošo pasākumu, kas plānots 2010.gada 23.februārī. Atcerieties, ka, lai pieteiktos vajadzīgs vien atsūtīt e-pasta ziņojumu uz adresi: horasoc@gmail.com ar tekstu: veelos piedalīties Laiks dejot: improvizācijas, skices.

Nāc un piedalies!

Komentāri

Komentēt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.